Az Iparkamara rendezvényei

péihuogzfiA Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is több programmal csatlakozik a Hírös Hét Fesztiválhoz.

Augusztus 19-27. – XVI. Hagyományos Kárpát-medencei Kézműves Kiállítás és Vásár

Bőr, irha, mázas kerámia, grafika, ékszer,rongyszőnyeg, táska, öv, ásványékszer, foltvarrott textil, szörp,  lekvár, reform élelmiszer és fa kézműves termékek tárháza várja a látogatókat a rendezvény ideje alatt.

Augusztus 20. 18 óra – Kecskemét kenyere díjátadó

A Hírös Hét Fesztivál keretében a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara immár nyolcadik alkalommal hirdette meg a Hírös Pékversenyt. A térségi péküzemek és pékmesterek számára szervezett rendezvényen a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt kenyér egy évig viselheti a Kecskemét kenyere címet.  Az ünnepélyes díjátadás és kenyérszentelés 2017. augusztus 20-án, szombaton, 18.00 órakor lesz a Szent István szobornál.

Augusztus 24. 18:30 – Hírös Jótékonysági Vacsora a Tanyacsárda konyhájából

Az idén 83 éves Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban, „Hírös Vacsora” címmel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 8. alkalommal szervezi meg azt a jótékonysági vacsoraestet, amelynek bevételéből – tagjaink és a megye vállalkozóinak támogatásával – az elmúlt években 51, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segíthettünk. 2017. augusztus 24-én, (csütörtökön) 18:30 órától várnak minden kedves vendéget a Kossuth téren, a Városháza előtti területen.

További bejegyzések

A 2021-ben már 15. évébe lépett kecskeméti rockzenekar a tavalyi akusztikus koncertje után idén egy...
Igazi bulizós utcabál hangulatra számíthat a Hírös Hét közönsége az Olasz Meló koncertjén! Többek között...
Augusztus 26–án óriási bulit csapott Kecskeméten a Compact Disco. Az országszerte ismert slágerek mellett egy új...