Hírös Vacsora a jótékonyság jegyében

Az elmúlt időszak a vendéglátóipari vállalkozásokat is nehéz helyzetbe hozta, de folytatva a hagyományt, idén sem marad el a Hírös Hét Fesztivál egyik legkülönlegesebb színfoltja, a Hírös Vacsora. Augusztus 26-án, Kecskemét főterén 13. alkalommal rendezi meg a jótékonysági estet a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kecskeméti Csárda csapatával közösen.

A járványügyi előírásokat betartva, két turnusban  – 17.00 és 19.00 órai kezdettel – várják a vendégeket, megújult kínálattal az alábbiak szerint:

  • Kecskeméti Hírös Grilltányér (konfitált sertéstarja sült fokhagymakrémmel kenegetve, grillezett jércemell steak mézes-dijoni öntettel, fűszeres burgonyapürével, olívás-citrusos kevert salátával)
  • Vörösboros, tüzes marhapörkölt pásztortarhonyával és vecsési savanyúság kavalkáddal

A menü ára elővételben 2.700 Ft, a helyszínen 3.000 Ft, amely egy pohár fröccsöt vagy ásványvizet is magába foglal. A jegyelővételnél jelezni kell, melyik időpontot választják! Abban az esetben, ha az eladott jegyek száma eléri a 450 db-t turnusonként, a jegyértékesítés  lezárul.

Az eseményen való részvétellel a tanulni vágyó, nehéz szociális körülmények között élő diákokat támogathatják. 20 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adnak ajándékba a szervezők, és támogatóként is megjelenési lehetőséget biztosítanak.

A vacsorajegyek a kamara ügyfélszolgálatán kaphatóak. (Kecskemét, Árpád krt. 4.). További információ Tóth Anitától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon. Asztalfoglalási igényüket a Kecskeméti Csárdával szükséges egyeztetni a 0630/327-0570-es telefonszámon.

További bejegyzések

Közönségszavazás az Aranyhomoknál Az idei évben a közönségszavazatokat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület facebook oldalán “gyűjtik”, amelynek elérése: www.facebook.com/akegyesulet...
Beindul a főtér címmel extrém sportnapot rendeztek augusztus 25-én, valamint idén első alkalommal átadták a...
  A Compact Disco együttes a magyar elektronikus zene meghatározó szereplője. A tagjai évről évre...