Sportnap a Kecskeméti Fiatalok Napján

Augusztus 23-án a programok 15 órakor kezdődnek a főtéren, a gólyák vetélkedőivel. A Hírös7 hagyományainak megfelelően a kecskeméti sportegyesületek is kitelepülnek az eseményre és minden sport iránt érdeklődőt örömmel látnak a standjuknál! Mindenki megtalálhatja a kedvére való mozgásformát, hiszen képviseltetik magukat a kézilabdások, a kosarasok, a futsalosok és boksz ring és freerunning-bemutató  is várja az érdeklődőket.

„Ha egy fiatal egyetemet választ, szeretné a középiskolában megkezdett sport vagy zenei karrierjét is tovább folytatni. Ezért a Kecskeméti Fiatalok Napján a helyi együttesek mellett a sportegyesületek is bemutatkoznak, akik örömmel látják standjuknál a jövő sportoló-generációját. Reméljük, minél több csapat és fiatal egymásra talál majd” – árulta el Ladányi Kovács Zoltán fesztiváligazgató.

A Kecskeméti NKSE mobil kézilabdapályájánál bárki beállhat a profi felnőtt játékosok közé, beszélgethet velük, és az egyesület kézilabdatotóval és ajándéktárgyakkal is készül a vendégeknek.

A boksz ringnél izgalmas ökölvívó bemutatókkal, ütésvédés gyakorlattal várják a látogatókat, akik maguk is belekóstolhatnak egy bokszedzés pillanataiba.

A Futsal-szakaszra edzők és játékosok is kitelepülnek majd, a gólyák pedig dekaversenyen mérik össze ügyességüket.

Az AirtimeHeroes-nak köszönhetően pedig egy fiatal, lendületes freerunning csapat bemutatóját is megcsodálhatjuk.

További bejegyzések

Gödény Anikó, azaz Any 8 éve énekel. Gyermekűsorai a gyerekekkel való folyamatos kommunikációt helyezik a...
Rendhagyó komolyzenei meglepetéssel készül a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar a fesztivál közönségének augusztus 19-én, 19 órakor....
Interjú Hajdú Lászlóval Hajdú László 1980-ban született Szabadszálláson. Már gyermekkora óta lovagol, nagyapja szerettette meg...