Kecskemét Freerun Family

12548898_771431826289852_4171871073554101580_nEgy javarészt kecskeméti fiatalokból álló csapat, a korosztály változó, 14-től 25-ig bezárólag. Kecskeméten korlátozottak a sportágban elért lehetőségek, de ők igyekeznek elérni azt, ami tőlük telik.

Céljuk kizökkenteni  a fiatalokat a negatív környezetből, egy látványos, egyre jobban elismert, és adrenalindús sporttal.

Gyakran lépnek fel Kecskemét több pontján, de volt már lehetőségük Kecskeméten kívül más városban is bemutatókat tartani. Rengeteg tehetséges fiatal van ebben a csapatban, és fejlődés szempontjából más városokba szoktak átjárni edzeni, ottani sportolókkal egyeztetve: Pestre, Szegedre, Kiskunhalasra, Dabasra, Szolnokra, Pécsre és egyéb nagyvárosokba.
Az utóbbi 3 évben kicsit elterjedtebb lett ez a sport és a kecskeméti csapat neve is, mert hiszern szervezőként vehettek részt a Városi Extrémsport Napon.

 

További bejegyzések

Caravan együttes A Caravan együttes immár több mint 30 éve működik és rendszeres szereplője bálaknak,...
Zsiga és Matyi a két táltos kecske Egy hétig minden a kecskékről fog szólni Kecskeméten...
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén ismét megszervezi hagyományos jótékonysági vacsoraestjét, melynek bevételét a...