Hatalmas 50-es buli DJ Pénzessel

Gyere el DJ Pénzes 50-es bulijára, és táncolj együtt a többi kecskeméti 50-essel! Egy generáció, rengeteg ütős dal, közös ünnepi selfie és hatalmas parti 1969 legjobb zenéire 2019-ben, Kecskeméten.

„Engem is utolért Chuck Norris jövendölése, és bekövetkezett: 50 éves lettem. Ennek a jeles alkalomnak az apropóján szeretném összehívni az összes kecskeméti 50-est egy óriási közös bulira!”- üzeni a fesztivál közönségének a DJ. Modern Talking, CC Catch, és az évtized legjobb retro dalai szólnak majd a születésnapi bulin!

Persze tudjuk, ebben a korban már a regenerálódás is fontos. Másnap szünnap, nincs kifogás! Vár Kecskemét első közös nagyszabású 50-es retro partija! Természetesen elhozhatod a barátaidat, a családod és mindenkit, aki számít – bármilyen korosztályt szívesen látunk ezen a fergeteges születésnapon.

További bejegyzések

A Hírös Hét Fesztivál a régió legnívósabb rendezvénye, gyökerei egészen 1934-ig visszanyúlnak. A fesztivál szervezői...
Második alkalommal rendez a Hírös7 Fesztivál szervezőbizottsága Prímáspárbajt Kecskeméten, augusztus 21-én, hétfőn este 19 órakor....
A színes szőttes című néptáncelőadást több nemzet néptánccsoportjának bemutatói teszik valóban színessé. Augusztus 20-án ismét...