A Brilli-Art Studio flashmobja

Fergeteges flashmobbal készül nekünk a Brilli-Art Stúdió a pénteki sportnapra, a különleges előadás után pedig egy interaktív animáció létrehozására hívják a közönséget!
 
A több éves munka és befektetett energia gyümölcseként létrejött egyesület méltán fémjelzi a létrehozók tánc iránti folyamatos, szűnni nem akaró rajongását és alázatát. Céljuk, hogy ne csupán az ő álmaik váljanak valóra, hanem minden olyan táncot szerető és táncolni vágyó emberé is, aki hozzájuk ellátogat. A lassan hetedik éve brillírozó tánciskola széles repertoárjában mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző mozgásformát, az óvódás kortól egészen a nyugdíjas korig. Igényes tánctermük pedig lehetővé teszi számukra a színvonalas és kulturált oktatást. Arra törekednek, hogy tanítványaikból a legjobbat tudjuk kihozni, illetve hogy minél több emberrel sikerüljön megszerettetniük a táncművészetet. Hiszen a tánc az egyik legősibb formája az önkifejezésnek. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!
A táncórákon felül tanfolyamokon és különböző továbbképzéseken keresztül nyílik lehetőség a műfaj elsajátításának törekvésére, amely a kellemes kikapcsolódás és a kiváló hangulat mellett jótékony egészségmegőrző tevékenység.
Az egyesület elnöke Boda Brigitta, művészeti vezetője Németh Arnold.
Bővebb információ: https://www.facebook.com/brilliartstudio/

További bejegyzések

Az Olasz Meló zenekar 2012-ben alakult Kecskeméten. Tagjai: Olasz Csaba –ének, Várkonyi Zsolt-basszusgitár, Farkas Tibor...
Augusztus 29-én este a fesztiváltól és a nyártól az Irie Maffia zenekar koncertjével búcsúzunk majd...
A Freudenberg egy 50 000 alkalmazottat foglalkoztató globális technológiai konszern. Szenvedélyünk a technológia és a...