Az államalapítás és az új kenyér ünnepe

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete tisztelettel meghívja Önt és családját az augusztus 20-a és a Magyarok Kenyere Ünnep Bács-Kiskun Megyei rendezvénye alkalmából tartandó megemlékezésre és kenyéráldásra.

Az ünnepségen Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója, valamint Gáspár Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke mond beszédet.

Ezt követően Kis János, evangélikus lelkész, Feczák László, görög katolikus lelkész, Dr. Finta József, plébános, valamint Varga Nándor, református lelkész áldja és szenteli meg az új kenyeret.

A műsorban közreműködik a Kecskeméti Táncegyüttes, Inoka Győző és barátai, Szabó Sándor tárogatóművész és a Kiskun Huszár és Honvéd Hagyományőr Egyesület tagjai.

Időpont, helyszín:

augusztus 20. 17:00 óra

Hírös7 Fesztivál

Nagyszínpad

További bejegyzések

Augusztus 17-én, a fesztivál megnyitóján ismét különleges zenei meglepetéssel kedveskedik a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar a...
A közelgő motoros találkozó kapcsán Sarok Antallal, a klub elnökével beszélgettünk Augusztus 24-én nem csak...
Felhívás Lekvárversenyre Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a 2016. augusztus 19-28. között megrendezésre kerülő 82. Hírös...