Beindul a főtér – Extrém Sportnap

20916680_1728731713808548_6736436_nAugusztus 24-én, a Hírös7 Fesztiválon Beindul a főtér címmel extrém sportnapot rendeznek. A rendezvény segít a fiataloknak, hogy megtalálhassák a nekik legmegfelelőbb sportágat. Ennek szellemében 19:00 órakor idén először átadják a Példakép díjat. Ezt minden évben egy olyan sportoló nyeri majd el, aki követendő például szolgál a fiatalabb generáció számára. Az idei kitüntetett személye egyelőre titok, de 24-én este ez is kiderül!

A rendezvény segít a fiataloknak, hogy megtalálhassák a nekik legmegfelelőbb sportágat. Ennek szellemében 19:00 órakor idén először átadjuk a Példakép díjat. Ezt minden évben egy olyan sportoló nyeri majd el, aki követendő például szolgál a fiatalabb generáció számára. Az idei kitüntetett személye egyelőre titok, de este ez is kiderül!

Sportprogramok:

Az NBI-be feljutott KNKSE női kézilabda csapat szervezésében 15:00 órától folyamatosan várják a fiatalokat ügyességi játékokkal, a felállított információs sátorban pedig a csapattal kapcsolatos információkat kaphatnak az érdeklődők. A csapat 18:00 órakor érkezik a helyszínre. Ekkortól a vezetőedző, az edző, és a játékosok is részt vesznek a játékokban, illetve lehetőség van közös fotók, aláírások beszerzésére.

Konkoly István vezetésével érkező ökölvívók szintén 15:00 órától folyamatosan bemutatókat tartanak a szomszédos ringben, illetve válaszolnak a nézők által felmerülő kérdésekre, bevezetik az érdeklődőket az ökölvívás kulisszatitkaiba.

Emellett 15:00 órától sötétedésig a gyorstollast is kipróbálhatja, aki szeretné.

Szintén 15:00 órakor indul útjára, Sáfár Tamás vezetésével a Családi Bringás Vetélkedő.

A sportnapon szpíkeri feladatokat Fekete Róbert látja majd el.

Bemutatók:

16:00 órakor ifj. Sinkó Lajos és Szabó Dávid tartanak BMX bemutatót;

17:00 órakor Tűri Zoltán Freestyle gördeszka bemutató;

18:00 órakor Szemerédi Attila és csapata parkour bemutató

22:00-22:30 A három extrém sportoló együtt tart egy látványos, közös bemutatót a nagyszínpadon. A zenét DJ Garfield szolgáltatja.

További bejegyzések

A Lengyel Nemzetiségi Nap műsora idén a Hungarica zenekar fellépése lesz. A “Hűség városában” jött...
A Hírös7 Kecskeméti Fiatalok Napjának helyi sztárfellépője Budapest egyik legnépszerűbb zenei központjában, az A38 Hajón...
Hatalmas bulira készülhet a kecskeméti közönség augusztus 20-án, 10 órától a Becherovka színpadnál.   6...