Hírös Programajánló – Szombat

Hírös Programajánló – Szombat

DSC_3294Augusztus 20-án szombaton minden fesztiválozó találhat majd kedvére való időtöltést, hiszen a szervezők változatosnál változatosabb programokkal készültek.

10 órakor veszi kezdetét a rózsa kiállítás megnyitója a Városháza díszudvarán, ezt követi a rózsa kert megáldása.

14 órakor változatlan helyszínen a borrendek bemutatkozását követhetjük majd végig, és lesz szőlő, kenyér és borkóstoló is.

16 órakor egy másik kulináris csemegére készülhetünk: ekkor kezdődik meg a Hírös Korzó keretei között szerveződött laskagomba bemutató. A főzőshow-n, a tavalyi ételkóstoló mintájára, látványkonyhán készítik el az ételeket az közönség előtt.

16.30-tól a nagyszínpadon a Színes szőttes nemzetközi néptánc előadás első részét nézhetik meg az érdeklődők. Görög, szlovák és lett fiatalok előadásai színesítik majd a műsort. A két részre osztott előadás második része 19 órakor kezdődik.

18 órakor, a Szent István szobornál kerül majd sor a Magyarok kenyere, illetve a Kecskemét kenyere díjátadásra.

A nap fénypontjának kétségkívül a 20.30-kor kezdődő, Szent István, egy ország születése című ünnepi előadás ígérkezik, látványos tűzijátékkal és lovas részvétellel. A rockopera első alkalommal látható Kecskemét főterén.

A napot a 22 órakor induló retro buli zárja, a hangulatfelelős ezúttal a Caravan zenekar lesz.

További bejegyzések

Prímáspárbaj Első alkalommal rendez a Hírös Hét Fesztivál szervezőbizottsága Prímáspárbajt Kecskeméten, ezzel az eseménnyel egy...
  Megnyitotta kapuit A Hírös Hét Fesztivál irodája a Kossuth téren. A Hírös 7 Fesztivál megnyitotta infópontját...
Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület 2019. évben is meghirdeti az V. Aranyhomok térségi lekvárversenyt. Ebben az...