GESZTI: Létvágy

GESZTI: Létvágy

13872763_1065834853471887_7350274475635711771_nA Létvágy című album az előző zenekaroktól merőben eltérő zenei világot tükröz. Ez egy klasszikus featuring album, Geszti Péter minden dalban más énekest kért fel a közreműködésre. Tóth Gabi, Wolf Kati, Ambrus Rita, Gereben Zita, Széles Iza, Oláh Gergő, Kowalsky, Rácz Gergő hangja színesíti a lemezt.
A számok megírásába Erdélyi Péter zeneszerző mellett sok új társszerző szállt be, Rácz Gergő, Burai Krisztián, Rakonczai Viktor, Puskás Dani, Kálmán Tamás,Vödrös Marci, Csonti is írt egy-egy dalt az albumra, melyen a pop, a rap és az elektro elemek váltakoznak. Geszti Péter különleges albumot jelentetett meg GESZTI néven 2016 tavaszán. Az új album címe: LÉTVÁGY.
14 új dal készült, 13 előadóval, 11 zeneszerző közreműködésével, s a rapper-szövegíró most élő
koncerteken mutatja be legújabb zenéit, és csavaros – hol humoros, hol lírai – dalszövegeit. A LÉTVÁGY azoknak szól, akik szeretik a RAPÜLŐKET, a JAZZ+AZT, hiszen az új dalok sokszor visszaidézik a korábbi hangulatokat, csak 2016-os köntösben. A LÉTVÁGY azoké, akik szerint a pohár félig tele van, és nem félig üres.

„Én nem egykedvű vagyok, hanem sok kedvű, ezért többféle hangulat és stílus jellemzi a dalokat. Van benne pop, rap, EDM, s a régi slágerekkel egy programba gyúrva ez A GESZTISÉG 51 ÁRNYALATA. Szeretem, ha a koncertjeimen az emberek táncolnak és buliznak a régi és az új dalaimra is. Szeretem, ha a zenénk felrázza, felszabadítja, vagy akár elgondolkodtatja őket. Szeretem, hogy sikerült olyan profi produkciót létrehozni, amely sokakat fog tudni szórakoztatni.” Geszti Péter

További bejegyzések

A tavalyi akusztikus koncertjük után idén is fellépnek a Hírös Hét színpadán, viszont most egy...
Új helyszínen a XIX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari  Kiállítás és Vásár A 82. Hírös Hét...
Meghívó a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórumra Ezúton tisztelettel meghívjuk a XVII. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórumra  A...