Élőzenekaros koncerttel jön Kecskemétre Kovács Kati!

Élőzenekaros koncerttel jön Kecskemétre Kovács Kati!

A kortalan énekesnő, Kovács Kati élőzenekaros nagykoncertet ad Kecskeméten, a Hírös Hét Fesztiválon, augusztus 26-án, pénteken 20.30-kor.

Kép1Nincs Magyarországon olyan ember, akinek az énekesnőt be kellene mutatni. Ha felcsendül összetéveszthetetlen, különleges énekhangja, mindenki azonnal tudja, hogy ő áll a színpadon. Az utóbbi évek tehetségkutató és televíziós vetélkedőin számtalan versenyző énekelte népszerű dalait. Az egyetlen előadó, aki együtt dolgozott olyan legendás formációkkal, mint az Illés, a Metro és az Omega zenekar. Szörényi Levente, Demjén Ferenc és az LGT írt számára lemezeket, s dalaikat a mai napig is műsoron tartja.

Kovács Kati több mint ötven éve fontos szereplője a hazai könnyűzenei életnek, s ezzel a mi életünknek is. 1965-ben a Ki mit tud? vetélkedő első helyezettjeként robbant be a hazai zenei szférába, azóta pedig többször is megválasztották az év énekesnőjének, magyar és nemzetközi fesztiválokat nyert, megkapta a Liszt Ferenc-díjat, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, Artisjus Életműdíjat, a Magyar Köztársaság Érdemrend tisztkeresztjét, 2014-ben pedig a Kossuth-díjat is.

Repertoárjában több, mint ötszáz dal szerepel, kiváló stílusérzékkel adja elő a különböző műfajokat, a lírától a rockig. Megszámlálhatatlan slágere közül jó néhányat Kecskemétre is magával hoz.

További bejegyzések

Fergeteges élő koncerttel vár mindenkit a Balog Brigi Band a Hírös Hét Fesztiválon augusztus 25-én....
Ocho Macho Jó nekem, El Mundo Fantastico, Pancho, Képzeld el Másképp, Maskaray – ismerős dalcímek,...
Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a kistérségi települések összefogása révén immár 20 éve nagy figyelmet fordít...