Élőzenekaros koncerttel jön Kecskemétre Kovács Kati!

Élőzenekaros koncerttel jön Kecskemétre Kovács Kati!

A kortalan énekesnő, Kovács Kati élőzenekaros nagykoncertet ad Kecskeméten, a Hírös Hét Fesztiválon, augusztus 26-án, pénteken 20.30-kor.

Kép1Nincs Magyarországon olyan ember, akinek az énekesnőt be kellene mutatni. Ha felcsendül összetéveszthetetlen, különleges énekhangja, mindenki azonnal tudja, hogy ő áll a színpadon. Az utóbbi évek tehetségkutató és televíziós vetélkedőin számtalan versenyző énekelte népszerű dalait. Az egyetlen előadó, aki együtt dolgozott olyan legendás formációkkal, mint az Illés, a Metro és az Omega zenekar. Szörényi Levente, Demjén Ferenc és az LGT írt számára lemezeket, s dalaikat a mai napig is műsoron tartja.

Kovács Kati több mint ötven éve fontos szereplője a hazai könnyűzenei életnek, s ezzel a mi életünknek is. 1965-ben a Ki mit tud? vetélkedő első helyezettjeként robbant be a hazai zenei szférába, azóta pedig többször is megválasztották az év énekesnőjének, magyar és nemzetközi fesztiválokat nyert, megkapta a Liszt Ferenc-díjat, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, Artisjus Életműdíjat, a Magyar Köztársaság Érdemrend tisztkeresztjét, 2014-ben pedig a Kossuth-díjat is.

Repertoárjában több, mint ötszáz dal szerepel, kiváló stílusérzékkel adja elő a különböző műfajokat, a lírától a rockig. Megszámlálhatatlan slágere közül jó néhányat Kecskemétre is magával hoz.

További bejegyzések

Közönségszavazás az Aranyhomoknál Az idei évben a közönségszavazatokat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület facebook oldalán “gyűjtik”, amelynek elérése: www.facebook.com/akegyesulet...
Műsor Jaques Boyvin (1649-1706): Első tónusú szvit az 1. Orgonakönyvből Jaques Boyvin a francia barokk...
Az Olasz Meló zenekar 2012-ben alakult Kecskeméten, állandó 5 tagú felállásban.Műfajilag széles perspektívában játszanak. Funky-Könnyűrock-Blues –Jazz...