Augusztus 20. A musical szárnyain

Különleges  gálaműsor koronázza majd meg az augusztus 20-ai ünnepet a Hírös Hét Fesztiválon. A musical szárnyain gálán neves művészek tolmácsolásában méltán híres világslágerek mellett többek között az István, a király, a Mozart, és a Romeo és Julia is felcsendül majd.

Vágó Bernadett
Színésznő, szinkronszínész. Eredetileg gyógyszerész-asszisztensnek készült, de már az általános iskolában is foglalkoztatta a zene. Ének-zene tagozatos osztályba járt és 8 évig tanult hegedülni. 2001-ben felvételt nyert a Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatórium opera-magánének szakára, ahol 2002-ben végzett. Ezt követően a Budapesti Operettszínházban működő Pesti Broadway Stúdió növendékeként tanult,…

Vágó Zsuzsi 2005-óta a Budapesti Operettszínház szólistája. Számos musical főszerepet tudhat maga mögött, de ezek mellett operettekben is kapott szubrettként lehetőséget. 2011-2012-es évad legjobb musical színésznője díjat kapta a Miss Saigon című musical főszerepéért. 2017-ben pedig Bársony Rózsi emlékgyűrűvel jutalmazták az operettekben való kiemelkedő munkámért.

Száraz Tamás Énekes színész.
Pályáját a Picasso Branch nevű fiúcsapatban kezdte, majd külföldi szíházakban és turnéprodukciókban kapott főszerepeket. Magyarországon is tübb vezető musical színházban játszott, többek között a Júdást a JKSZ-ban (Madách Színház), Rómeót a Rómeó és Júliában (Operett), Luchenit az Elisabethben (Operett), és volt Torda is Győri Nemzeti Színházban.

Szabó Dorottya, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze. Diplomáját a Kaposvári Egyetemen szerezte. Fiatalkorától végigkíséri életét a zene, jazz tanszakon tanult, majd
számos musical és operett előadásban csillogtatta meg tehetségét.
“Számomra a zene ott kezdődik, ahol a szavak elfogynak.”

Varga-Huszti Máté, színművész, zenész, dalszövegíró, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatának tagja 2021-től. A színház mellett a Dante nevű zenekari formáció
frontembere. “A zene nagyon közel áll a szívemhez, a(z) (ön)kifejezés egy teljesen más szinten való gyakorlása.
Zene nélkül nincs élet. Vagy ha van is, minek?”

Tötös Roland operaénekes
Miskolcon született. 2010-ben a Miskolci Nemzeti Színház tagja lett, ahol számos darabban játszott kisebb nagyobb szerepeket. 2013-ban megkapta a színházban az Év Hangja díjat. 2015-ben felvételt nyert a budapesti Honvéd Férfikarba. 26 évesen debütált Pécsen, Pietro Mascagni-Parasztbecsület Turiddu szerepében. Jelenleg a Szegedi Nemzeti Színház operatagozatának magánénekese.

Pál Attila a Színház-és Filmművészeti Főiskola befejezése után a kecskeméti Katona József Színházban kapott lehetőséget. Az ott töltött idő alatt számos műfajban kipróbálhatta magát, legyen az operett vagy musical, dráma vagy vígjáték, esetleg gyermek előadás.

További bejegyzések

Gájer Bálint, – vagy, ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik – “a swing hercege”...
Kollányi Zsuzsit Majka kolléganőjeként, majd saját dalaival ismerhette meg az ország. A Kecskeméti Fiatalok napján...
Zenés interaktív családi dob show, ahol életre kelnek az ütős hangszerek,és zenekar formájában a színpad...