Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás a Hírös7-en

Kedden 17 órakor Fülöpjakab, Kunbaracs és Kunszállás települések bemutatkozásával nyit a Hírös Héten a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

Augusztus 24-én kedden 16:00 órától kezdetét veszi a XXIV. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás szakmai zsűrizése, majd 17:00 órától Fülöpjakab,Kunbaracs és Kunszállás települések mutatkoznak be.

Szebbnél szebb kiállítással, kulturális, hagyományőrző, kézműves programokkal, sok-sok finomsággal mutatkozik be Kecskemét vonzáskörzetének 14 települése az év legnagyobb térségi seregszemléjén számos kiállítóval és gazdag termékkóstolóval.

Tekintsenek be a fülöpjakabi Ezüsttű Kézműves Műhely titkaiba, ismerkedjenek meg a ganoderma biogombával, illetve Kis Virág keramikus munkáival. Kunbaracs gazdag kóstolóval várja a kedves érdeklődőket. Olyan különlegességeket ízlelhetnek meg a kilátogatók, mint a rózsavizes limonádé, gyömbérital, sült burgonyagombóc házi sajttal ropogós zöldségekkel. Kunszállásról pedig ajánljuk az Órák Háza órakiállítást, a Júlia Malom, P&P Pékáru, valamint a Nemes Biokertészet termékeinek a megtekintését.

Látogasson ki Ön is, legyen a vendégünk.

További bejegyzések

Látványos felvonulással kezdődik a térségi települések idei gálaműsora augusztus 18-án a Hírös Héten. A zenés...
Hírös Hét Fesztivál InfoPont A Hírös 7 Fesztivál megnyitotta infópontját a Kossuth téren, a régi...
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Tanyacsárda Kft. idén is szeretettel vár minden...