Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás a Hírös7-en

Kedden 17 órakor Fülöpjakab, Kunbaracs és Kunszállás települések bemutatkozásával nyit a Hírös Héten a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

Augusztus 24-én kedden 16:00 órától kezdetét veszi a XXIV. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás szakmai zsűrizése, majd 17:00 órától Fülöpjakab,Kunbaracs és Kunszállás települések mutatkoznak be.

Szebbnél szebb kiállítással, kulturális, hagyományőrző, kézműves programokkal, sok-sok finomsággal mutatkozik be Kecskemét vonzáskörzetének 14 települése az év legnagyobb térségi seregszemléjén számos kiállítóval és gazdag termékkóstolóval.

Tekintsenek be a fülöpjakabi Ezüsttű Kézműves Műhely titkaiba, ismerkedjenek meg a ganoderma biogombával, illetve Kis Virág keramikus munkáival. Kunbaracs gazdag kóstolóval várja a kedves érdeklődőket. Olyan különlegességeket ízlelhetnek meg a kilátogatók, mint a rózsavizes limonádé, gyömbérital, sült burgonyagombóc házi sajttal ropogós zöldségekkel. Kunszállásról pedig ajánljuk az Órák Háza órakiállítást, a Júlia Malom, P&P Pékáru, valamint a Nemes Biokertészet termékeinek a megtekintését.

Látogasson ki Ön is, legyen a vendégünk.

További bejegyzések

A zenekar stílusa sokrétű – sok műfaj, előadó hatott rá- a fő irányvonal reggae és...
Műsor Jaques Boyvin (1649-1706): Első tónusú szvit az 1. Orgonakönyvből Jaques Boyvin a francia barokk...
434-en kortyoltak egyszerre kecsketejbe augusztus 25-én este Kecskemét főterén. Ezzel világrekord született, hiszen hasonló méretű...