Molnár Gitár Band a Hírös7-en

A zenekar mottója: „… mi már a ’60-as években is a ’60-as évek gitárzenéit játszottuk és életkorunk ’60 – as éveinek vége felé, visszatértünk a gyökerekhez…”

A ’60-as évek, immár klasszikussá, örökzölddé vált, – meghatározó, dallamos gitárzenéjét, – The Shadows, The Ventures, The Spotnicks, The Dakotas stb. – zenekarok számait játsszák, az akkor klasszikusnak számító 3 gitár (szólógitár,- ritmusgitár,- basszusgitár) és dob felállásban.

A gitárzenekarok között szokatlannak, különlegességnek számít, hogy – miután alapító ritmusgitáros a kézműtéte miatt kénytelen volt felhagyni az aktív zenéléssel, egy,- az instrumentális gitárzenét kedvelő és azt kitűnően művelő hölgy, – Badacsonyi Beatrix – vette át helyét és szerepét, a közönség nagy tetszésére.

A zenekar:

  • Molnár László szólógitár
  • Badacsonyi Beatrix ritmusgitár
  • Kurdics Mihály basszusgitár
  • Kovács Gergely „Guci” dob

„Örömmel tapasztaljuk, hogy ezt a zenét rajtunk kívül sokan kedvelik, s nem csupán a mi korosztályunk, hanem gyermekeink, unokáink is szívesen hallgatják.

A kor meghatározó gitár együttesei és a ma már szépkorú, vagy az égi zenekarban játszó gitárosaik, mint Hank Marvin (1941.UK), Bruce Welch (1941.UK), Nokie Edwards (+) USA, Bo Winberg (+) SVE – és még hosszan sorolhatnánk a nagyszerű zenészeket, időtállót, örökzöldeket alkottak, már 18 -21 éves korukban.

Az általuk alkotott gyönyörűségekből állítjuk össze, másfél,- két órás vagy esetenként azt meghaladó műsorunkat.

A repertoárunkat a kényszerű karantén alatt is folyamatosan frissítettük, szorgalmasan készültünk, készülünk bízva abban, hogy 2021-ben a „szobagitározás” után ismét –immár hatodik éve – visszatérhetünk HÍRÖS 7 Fesztivál érdeklődő közönségéhez, sőt egy meglepetéssel is készülünk!

Talán a közönség is meg tudja erősíteni, hogy az aktív együtt zenélés jótékony hatással lehet az idő megfékezhetetlen múlására, épp ezért merjük vallani, hogy mi „Nem idősek vagyunk, hanem elég régóta vagyunk fiatalok!” – üzeni a Molnár Gitár Band zenekar.

További bejegyzések

Kollányi Zsuzsit Majka kolléganőjeként, majd saját dalaival ismerhette meg az ország. A Kecskeméti Fiatalok napján...
A 2021-ben már 15. évébe lépett kecskeméti rockzenekar a tavalyi akusztikus koncertje után idén egy...
Augusztus 18-án újra virágba borul a kecskeméti Városháza Díszudvara, megnyílik ugyanis a Hírös7 Fesztivál egyik...