AirtimeHeroes a Hírös7-en

Az AirtimeHeroes egy fiatal, lendületes freerunning (utcai akrobata) csapat. Egy igazi gang, akiket évek óta a sportág iránti rajongás kovácsolt családias közösséggé. Legfiatalabb tagjuk 15 éves és a legidősebb is csupán 25 esztendős.

Jelenleg 16 fő alkotja a teljes csapatot. Edzéseiket rendszerint a szabadban tartják: játszótereken, parkokban, strandon vagy épületromok között. A téli időszakban tornatermekbe, hangárokba vonulnak vissza, de ez az évszak sem telhet el mozgás nélkül. Aktívabb, nyilvános szerepléseik ez év májusában kezdődtek a Gyerkőcök Alapítvány támogatásával. Szerepeltek a Hi-Kecskemét programsorozatban, felléptek a Jazz Főváros rendezvényén és több alkalommal volt közös programuk a Decathlon sportáruház lánccal, jelen voltak a Városi Extrém Sportnapon és tartottak bemutatót a RideFest-en, valamint a múlt évi Hírös7 Fesztiválon is bemutatkozhattak. Augusztus 23-án pedig az idei Hírös Hét Fesztivál égisze alatt megszervezett Kecskeméti Fiatalok Napján találkozhattok velük!

További bejegyzések

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület is készül a fesztiválra Hogy a babák és a...
A Hungarian Nights Show magyar és amerikai táncosai izgalmas előadással: magyar folklór és amerikai rock...
A Hírös7 Fesztivál szervezői extrém sportnappal egybekötött DJ show-t hoztak Kecskemét főterére augusztus 24-én, csütörtökön. A...