Fergeteges volt a Sounds of Boney M koncert

A világhírű Boney M zenekar egykori énekesnője, Sheyla Bonnick augusztus 25-én Kecskemétre látogatott, és a legnagyobb Boney M slágereket is magával hozta!

A kultikus Boney M című formáció 1975-ben, Németországban alakult az akkor már nagy népszerűségnek örvendő, svéd ABBA ellensúlyozásra. A német zenekar hamar felvette a kesztyűt és korszakának egyik legnépszerűbb előadójává nőtte ki magát. Az együttes híre hamarosan az egész világon elterjedt, később is az ABBA legnagyobb vetélytársaként tartották számon.

Sheyla Bonnick a Boney M zenekar legelső formációjának tagja volt 1975-ben. Napjainkban saját csapatával Sounds Of Boney M néven járja a világot. Kecskemétre nemzetközi szintű session zenészek társaságában érkezett, művész barátjával, Brad Vee Johnsonnal egy remek hangulatú élő koncert keretei között táncoltatták meg a Hírös Hét Fesztivál közönségét. Az esemény az SMP, valamint a nemzetiségek támogatásával jöhetett létre.

További bejegyzések

Új közlekedési rend a biciklistáknak Az idei Hírös Hét Fesztivál ideje alatt ideiglenes jelleggel új...
  Legszebb konyhakertek program Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület idén ismét meghirdette az egyre nagyobb népszerűségnek...
A Stereo Swing feat. Szűcs Gabi formáció elektronikus alapú swing zenét játszik, lüktető, táncolható, „Nagy Gatsby” -stílusban....