Bangó Margit volt a díszvendég a Rózsahölgyek VI. Nemzetközi Találkozóján

 

_1510150A pink, a púder és rózsaszín árnyalatai domináltak hétfőn délután a Városháza Díszudvarán. Itt rendezték meg ugyanis a Rózsahölgyek VI. Nemzetközi Találkozóját a Hírös7 fesztivál keretében.

 

Újra virágba borult a kecskeméti Városháza Díszudvara, a hagyományhoz híven ugyanis megnyílt a Hírös7 Fesztivál rózsa- és virágkiállítása, a Hírös mező virágai címmel. Idén is különleges virágcsodák várják a látogatókat egészen augusztus 22-e, kedd estig. Az idén immár 10. alkalommal megrendezett kiállítás szervezője a Hírös Kertész Egyesület, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Rózsahölgyek Társasága. Hol másutt is tarthatták volna a Rózsahölgyek VI. Nemzetközi Találkozóját, ha nem itt?

Hétfőn délután a pink, a púder és rózsaszín árnyalatai domináltak a Városháza Díszudvarán. A Rózsahölgyek találkozójának díszvendége Bangó Margit, Kossuth-díjas művésznő volt, aki elmondta, hogy a rózsákkal mindig is különleges kapcsolata volt. Most költözött új otthonba és kertjében csak tearózsából több mint 120 tő van.

Fotók: Banczik Róbert

További bejegyzések

Az Olasz Meló zenekar 2012-ben alakult Kecskeméten. Tagjai: Olasz Csaba –ének, Várkonyi Zsolt-basszusgitár, Farkas Tibor...
Kalandosan indult a Nagy Feró és a Beatrice koncert csütörtök este a Hírös Hét Fesztiválon,...
Újabb őrült kecskeségekkel rukkoltak elő a Hírös Hét szervezői Izgalmasabbnál izgalmasabb programokból az idei Hírös...