Bangó Margit volt a díszvendég a Rózsahölgyek VI. Nemzetközi Találkozóján

 

_1510150A pink, a púder és rózsaszín árnyalatai domináltak hétfőn délután a Városháza Díszudvarán. Itt rendezték meg ugyanis a Rózsahölgyek VI. Nemzetközi Találkozóját a Hírös7 fesztivál keretében.

 

Újra virágba borult a kecskeméti Városháza Díszudvara, a hagyományhoz híven ugyanis megnyílt a Hírös7 Fesztivál rózsa- és virágkiállítása, a Hírös mező virágai címmel. Idén is különleges virágcsodák várják a látogatókat egészen augusztus 22-e, kedd estig. Az idén immár 10. alkalommal megrendezett kiállítás szervezője a Hírös Kertész Egyesület, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Rózsahölgyek Társasága. Hol másutt is tarthatták volna a Rózsahölgyek VI. Nemzetközi Találkozóját, ha nem itt?

Hétfőn délután a pink, a púder és rózsaszín árnyalatai domináltak a Városháza Díszudvarán. A Rózsahölgyek találkozójának díszvendége Bangó Margit, Kossuth-díjas művésznő volt, aki elmondta, hogy a rózsákkal mindig is különleges kapcsolata volt. Most költözött új otthonba és kertjében csak tearózsából több mint 120 tő van.

Fotók: Banczik Róbert

További bejegyzések

– A mindössze 21 éves Mercédesz lovas tapasztalatát sokan megirigyelhetnék- Immár hagyomány, hogy a Hírös...
Babakocsik foglalták el a Kiskörutat A Hírös Hét Fesztivál harmadik napján a gyerekeké volt a...
Ugye ön is ismeri a mondást, mely szerint első házat, amit építesz, add el az...