A vihar sem fogott ki Nagy Ferón

Kalandosan indult a Nagy Feró és a Beatrice koncert csütörtök este a Hírös Hét Fesztiválon, de a mostoha körülmények ellenére állati nagy buli kerekedett belőle.

Nagy Feró és zenésztársai a viharral együtt érkeztek Kecskemétre csütörtökön este. A szakadó eső és a villámok azonban sem a zenészeket, sem a közönséget nem riasztották el, így végül parádés koncert állt össze. Nagy Feró színpadra állása előtt így nyugtatta meg a szervezőket: „Az egyetlen vihar, ami ma este a várost fenyegeti, az a mi koncertünk” És, bár a vihar sem adta fel egykönnyen, Feró nem hazudtolta meg önmagát, és zseniális hangulatú bulit rittyentett össze az esernyők alatt táncoló közönségnek.

A különleges koncertet időszakos áramkimaradások is megzavarták, de a zenészek ilyenkor sem estek kétségbe: a szünetekben Nagy Feró hangszerek nélkül a legnagyobb klasszikusokat énekelte a közönségnek, töretlen vidámsága pedig átragadt a tömegre is. A nyolc óra munka kezdetű örökzöld slágert már mindenki vele együtt dalolta a szakadó esőben.

További bejegyzések

Augusztus 24-én, a Hírös7 Fesztiválon Beindul a főtér címmel extrém sportnapot rendeznek. A rendezvény segít a...
DJ Horváth Péter “Rock az óra körül – zenés időutazás” Az ’50-’60- ’70-es évek sokszínűsége, romantikája,...
Idén augusztus 17-25. között rendezte meg Kecskemét a Hírös7 Fesztivált, a régió legnagyobb múlttal rendelkező,...