A vihar sem fogott ki Nagy Ferón

Kalandosan indult a Nagy Feró és a Beatrice koncert csütörtök este a Hírös Hét Fesztiválon, de a mostoha körülmények ellenére állati nagy buli kerekedett belőle.

Nagy Feró és zenésztársai a viharral együtt érkeztek Kecskemétre csütörtökön este. A szakadó eső és a villámok azonban sem a zenészeket, sem a közönséget nem riasztották el, így végül parádés koncert állt össze. Nagy Feró színpadra állása előtt így nyugtatta meg a szervezőket: „Az egyetlen vihar, ami ma este a várost fenyegeti, az a mi koncertünk” És, bár a vihar sem adta fel egykönnyen, Feró nem hazudtolta meg önmagát, és zseniális hangulatú bulit rittyentett össze az esernyők alatt táncoló közönségnek.

A különleges koncertet időszakos áramkimaradások is megzavarták, de a zenészek ilyenkor sem estek kétségbe: a szünetekben Nagy Feró hangszerek nélkül a legnagyobb klasszikusokat énekelte a közönségnek, töretlen vidámsága pedig átragadt a tömegre is. A nyolc óra munka kezdetű örökzöld slágert már mindenki vele együtt dalolta a szakadó esőben.

További bejegyzések

A 2019-es Hírös Hét Fesztivál már bőven az elindulása előtt a média érdeklődésébe került, hiszen...
Egy javarészt kecskeméti fiatalokból álló csapat, a korosztály változó, 14-től 25-ig bezárólag. Kecskeméten korlátozottak a sportágban...
DJ Kelemen karrierje közel 15 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét a Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ...