A Freudenberg a Hírös Héten

A Freudenberg egy 50 000 alkalmazottat foglalkoztató globális technológiai konszern. Szenvedélyünk a technológia és a fejlődés, legyen szó akár a tömítési vagy rezgésvédelmi technológiákról, szűrésről, háztartási termékekről, vegyi anyagokról vagy számítástechnikai termékekről.

A Freudenberg Sealing Technologies kecskeméti gyáregysége tömítések előállításával foglalkozik 1998 óta. A gyártási kapacitás az alapítás óta folyamatosan növekszik, ennek köszönhetően ma már 2 üzemegységünk közel 800 főt foglalkoztat. 20 éve az élvonalban, 20 éve a legjobbak között Kecskeméten az autóipari beszállítók közül.

Fejlődési lehetőséget kínálunk mindenkinek. Akár szakértővé, akár vezetővé kíván válni, szeretnénk kihozni tehetségéből a legtöbbet.

Tisztesség a mindennapi munkavégzésben. Tapasztalja meg Ön is a felelősségteljességet és a bizalmon alapuló együttműködést a Freudenbergnél!

Nyitottság az új ötletekre. Szélesítse látókörét a Freudenbergnél, és valósítsa meg elképzelésit a gyakorlatban! Professzionalizmussal az előre mutató innovációkért.

Gyarapítsa tudását és készségeit a Freudenbergnél Fedezze fel most, hogy milyen lehetőségeket kínál a Freudenberg!

További bejegyzések

Prímáspárbaj Első alkalommal rendez a Hírös Hét Fesztivál szervezőbizottsága Prímáspárbajt Kecskeméten, ezzel az eseménnyel egy...
Augusztus 18-án újra virágba borul a kecskeméti Városháza Díszudvara, megnyílik ugyanis a Hírös7 Fesztivál egyik...
Harmadik alkalommal rendezi meg a Hírös7 Fesztivál szervezőbizottsága a Prímáspárbajt Kecskeméten, augusztus 21-én, kedd este....