“Élen az otthonteremtésben” – MODERN HOME HUNGARY KFT.

Ugye ön is ismeri a mondást, mely szerint első házat, amit építesz, add el az ellenségednek, a másodikat a barátodnak, a harmadikban lakj te magad? Nos, ez a mondás a Modern Home által épített otthonokra nem igaz! Mi ugyanis minden házat úgy építünk, mintha mi magunk költöznénk bele, és nem csak egy rövidke időre. Ennek eredménye, hogy egykori ügyfeleink még hosszú évek múlva is vidáman, mosolyogva köszönnek az utcán.

A legjobb szakemberekkel dolgozunk, minőségi alapanyagokat használunk a minőség mellé pedig megfizethető ár társul. Előremutató technológiákat alkalmazunk, házainkat olyan műszaki tartalommal építjük meg, hogy az még 5-10 év múlva is korszerűnek számít.

Ügyfeleink között fiatal házasok, kisgyerekes családok, nyugdíjasok egyaránt vannak.  90 és 150 négyzetméter közötti alapterületű, egyszintes családi házakat építünk számukra, 27 és 45 millió forint közti áron úgy, hogy az első kapavágástól a kulcsátadásig mindent mi intézünk!

Cégünk a minőség és megfizethetőség mentén működik. Minket igazol, hogy néhány éve Kecskemétről indult cégünk ma már a fővárosban is üzemeltet irodát, és a tavalyi évben a Budapest-Kecskemét-Szeged tengelyen száznál is több házat építettünk fel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, több formában is tájékozódhat az általunk használt technológiákról, alapanyagokról, tervrajzokról, határidőkről, referenciákról és mindarról, hogyan lehet ön is egy általunk épített családi ház boldog tulajdonosa.

Elérhetőségek

Kecskeméti irodánkban Kocsis István várja önt
6000 Kecskemét, Ballószög 192/A.
Telefonszám: +36 (70) 491 1274
E-mail cím: kocsis.istvan@modernhome.hu

Budapesti irodánkban Tamásy Gábor nyújt információkat
1095 Budapest, Mester Udvarház, Mester u. 87. IV.em, 110-es iroda
Telefonszám: +36 (70) 491 1273
E-mail cím: gabor.tamasy@modernhome.hu

www.modernhome.hu
www.facebook.com/modernhomestudio

További bejegyzések

Idén is résztvevői rekordot döntött a Hírös Vacsora elnevezésű iparkamarai kezdeményezés, amit csütörtök este rendeztek...
Zséda, teljes nevén Zsédenyi Adrienn többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas magyar énekesnő. Legújabb turnéja augusztus 27-én...
Műsor Jaques Boyvin (1649-1706): Első tónusú szvit az 1. Orgonakönyvből Jaques Boyvin a francia barokk...