Molnár Gitár Band

„… mi már a ’60-as években is a ’60-as évek gitárzenéit játszottuk…”

 A Molnár Gitár Band egy kecskeméti, a gitárzene szeretete kapcsán egymásra talált négy tagú zenekar. Műsorukon elsősorban a kor klasszikusai: a Shadows, Ventures, Spotnicks együttesek közismert számai szerepelnek.

 A zenekar tagjai:

Molnár László szólógitáros, a zenekar névadója, aki több mint fél évszázada számos együttesben játszott Kalocsán, Szegeden, Budapesten és Kecskeméten.

Kurdics Mihály basszusgitáros, aki hat esztendő szolnoki diák,- és katonakori zenélés után, 43 év kihagyás után néhány éve csatlakozott ehhez az együtteshez.

Pifkó László ritmusgitáros, budapesti, aki néhány évvel ezelőtt Kecskemétre kerülve állt elő a zenekar alapításának ötletével.

Kecskeméti István  dobos, aki több kecskeméti zenekar ritmusfelelőse volt a ’70-es években, több évtizednyi kihagyás után másfél éve csatlakozott a három gitároshoz.

„Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy az idén már a harmadik alkalommal kaptunk felkérést a rangos HÍROS7 Fesztiválra.  Bízunk benne, hogy a közönség az idén is kedvelni fogja azt a zenei stílust, amelyet képviselünk!”– üzeni a zenekar a fesztivál kedves közönségének.

További bejegyzések

Augusztus 17-én, a fesztivál megnyitóján ismét különleges zenei meglepetéssel kedveskedik a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar a...
Idén is beindul a főtér augusztus 24-én, a Hírös Hét Fesztivál extrém sportnapján! Lesz BMX,...
A Nemzeti Vágta előfutamát idén ötödször rendezték meg Kecskeméten, ezúttal is a Hírös7 Fesztivál keretei között. Az...