Sheyla Bonnick Sounds of Boney M

A világhírű Boney M zenekar egykori énekesnője, Sheyla Bonnick augusztus 25-én Kecskemétre látogat, és a legnagyobb Boney M slágereket is magával hozza!

Kinek ne csengenének ismerősen a Daddy Cool vagy éppen a Rasputin című szám utánozhatatlan dallamai? Az örökzöld klasszikusokat nem csak az idősebb generáció tagjai, de a fiatalok nagy része is kívülről fújja.

A kultikus Boney M című formáció 1975-ben, Németországban alakult az akkor már nagy népszerűségnek örvendő, svéd ABBA ellensúlyozásra. A német zenekar hamar felvette a kesztyűt és korszakának egyik legnépszerűbb előadójává nőtte ki magát. Az együttes híre hamarosan az egész világon elterjedt, később is az ABBA legnagyobb vetélytársaként tartották számon.

Sheyla Bonnick a Boney M zenekar legelső formációjának tagja volt 1975-ben. Miután kivált a zenekarból vokalistaként dolgozott. 1994-től 2003-ig az egykori tag és barátnő, Maizie Williams Boney M-formációjában énekelt, napjainkban pedig saját csapatával Sounds Of Boney M néven járja a világot.

^                           

Kecskemétre nemzetközi szintű session zenészek társaságában érkezik, művész barátjával, Brad Vee Johnsonnal egy remek hangulatú élő koncert keretei között táncoltatják majd meg a Hírös Hét Fesztivál közönségét.

A jamaicai származású énekesnő egyébként otthonosan mozog Magyarországon: többször ellátogatott már Budapestre is, minden alkalommal emlékezetes koncertekkel megörvendeztetve közönségét.

Az SMP jóvoltából fergeteges koncertre számíthat a kecskeméti közönség augusztus 25-én!

További bejegyzések

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a kistérségi települések összefogása révén immár 21 éve nagy figyelmet fordít...
A Színes Szőttes című néptáncelőadást több nemzet néptánccsoportjának bemutatói teszik valóban színessé. Augusztus 20-án ismét...
Főnix Dance   A táncot népszerűsítő foglalkozások 2008 óta működnek a Főnix Dance csoport keretei...