Sheyla Bonnick Sounds of Boney M

A világhírű Boney M zenekar egykori énekesnője, Sheyla Bonnick augusztus 25-én Kecskemétre látogat, és a legnagyobb Boney M slágereket is magával hozza!

Kinek ne csengenének ismerősen a Daddy Cool vagy éppen a Rasputin című szám utánozhatatlan dallamai? Az örökzöld klasszikusokat nem csak az idősebb generáció tagjai, de a fiatalok nagy része is kívülről fújja.

A kultikus Boney M című formáció 1975-ben, Németországban alakult az akkor már nagy népszerűségnek örvendő, svéd ABBA ellensúlyozásra. A német zenekar hamar felvette a kesztyűt és korszakának egyik legnépszerűbb előadójává nőtte ki magát. Az együttes híre hamarosan az egész világon elterjedt, később is az ABBA legnagyobb vetélytársaként tartották számon.

Sheyla Bonnick a Boney M zenekar legelső formációjának tagja volt 1975-ben. Miután kivált a zenekarból vokalistaként dolgozott. 1994-től 2003-ig az egykori tag és barátnő, Maizie Williams Boney M-formációjában énekelt, napjainkban pedig saját csapatával Sounds Of Boney M néven járja a világot.

^                           

Kecskemétre nemzetközi szintű session zenészek társaságában érkezik, művész barátjával, Brad Vee Johnsonnal egy remek hangulatú élő koncert keretei között táncoltatják majd meg a Hírös Hét Fesztivál közönségét.

A jamaicai származású énekesnő egyébként otthonosan mozog Magyarországon: többször ellátogatott már Budapestre is, minden alkalommal emlékezetes koncertekkel megörvendeztetve közönségét.

Az SMP jóvoltából fergeteges koncertre számíthat a kecskeméti közönség augusztus 25-én!

További bejegyzések

434-en kortyoltak egyszerre kecsketejbe augusztus 25-én este Kecskemét főterén. Ezzel világrekord született, hiszen hasonló méretű...
Idén a Hírös Hét keretei között útjára indul a Kecskemét, a templomok városa koncertsorozat, mely...
Az Olasz Meló zenekar 2012-ben alakult Kecskeméten. Tagjai: Olasz Csaba –ének, Várkonyi Zsolt-basszusgitár, Farkas Tibor...