Idén Vámos Mercédesz képviseli Kecskemétet a Hírös Vágtán

– A mindössze 21 éves Mercédesz lovas tapasztalatát sokan megirigyelhetnék-

Immár hagyomány, hogy a Hírös Hét Fesztivál záróakkordjaként rendezik meg a Rudolf laktanyában a Nemzeti Vágta kecskeméti előfutamát, a Hírös Vágtát. Idén augusztus 24-én 10 kishuszár és 16 lovas indul a futamon, hogy a továbbjutásért versenyezzen.

Kecskemétet ezúttal a 20 éves Vámos Mercédesz képviseli majd a megmérettetésen, a vajdasági Déva Jutka nyergében.
Egészen régóta, 14 éve lovagolok aktívan. A mindennapokban telivéreket tréningezek. Déva Jutkával – akinek egyébként Szenvedély a beceneve, ami nagyon illik hozzá – tavaly a középdöntőben harmadikként végeztünk, remek idővel. Sajnos akkor nekiszorítottak a falnak, így nem volt esélyünk a győzelemre. Bízom benne, hogy idén szerencsésebbek leszünk, nagyon jó ló, remekül dolgozik, hatalmas köztünk az összhang is. Mindenképpen a döntőbe jutás a célom” – árulta el Mercédesz. Az augusztus 24-ei elődöntőt a lovas és fogatfutamok mellett kecskefutam, kecskekiállítás, valamint huszár – és csikósbemutató színesítik majd.

További bejegyzések

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, valamint a kecskeméti...
A Nova Prospect 2007. április elsején alakult Kecskeméten. A banda elődje a Booboo’s Punch nevű...
Augusztus 18-án újra virágba borul a kecskeméti Városháza Díszudvara, megnyílik ugyanis a Hírös7 Fesztivál egyik...