Hírös lett az SMP

 

jajjA 2015-évi alapítás óta egyre többeknek cseng ismerősen az SMP neve – a Daimler, Audi és más vezető autógyárak beszállítójaként első és hátsó lökhárítókat gyártó, indiai tulajdonú globális nagyvállalattal bővült a kecskeméti cégek sora. Az SMP azonban mind céljaiban, mind méreteiben kiemelkedő, különlegességét és egyediségét pedig folyamatos növekedése mellett is megőrzi.

Az SMP vállalati céljai között az egyik legfontosabb, hogy a gyár szerves részévé váljon annak a városnak, amely helyet, teret és munkaerőt biztosított a cégnek. A társadalmi felelősségvállalás, a kecskeméti munkavállalók, családok és oktatási intézmények támogatása mellett az SMP azt is fontosnak tartja, hogy jelen legyen a város életét meghatározó eseményeknél. Ezért döntött úgy a vállat vezetősége, hogy a Hírös Hét arany fokozatú támogatója lesz – megragadva az alkalmat, hogy segédkezzen egy méltán népszerű rendezvény megvalósításában, és hogy bemutatkozhasson minden érdeklődőnek.

jejjA főtéren felállított installáció bemutatta, milyen irodákban dolgozik a vállalat csapata, és milyen kényelmes körülmények között pihenhetnek meg munka közben is a dolgozók. A vállalat gondolt az álláskeresőkre is: a helyszínen regisztrációs lapot tölthettek ki a látogatók, amelyen megjelölhették a számukra releváns munkaterületeket, valamint jelezhették részvételi szándékukat az SMP ősszel megrendezendő nyíltnapján. Az SMP Nyíltnapon a gyár minden részlege megnyílik a látogatók számára. A mintegy 44 ezer négyzetméter alapterületű gyár bejárása során minden kérdésre választ kaphatnak azok, akik érdeklődnek a legmodernebb robottechnológiák, fröccsöntő berendezések, és az SMP-re jellemző, különleges vállalati kultúra iránt.

A leadott regisztrációs lapokat a rendezvényt követő napokban feldolgozzák az SMP munkatársai, és felveszik a kapcsolatot minden álláskeresővel. A vállalat számos nyitott pozícióra várja az új kollégákat – logisztika, mérnökség, fröccsüzem, szerelde, és még sok más terület nyújt lehetőséget azok számára, akik családias környezetben, a legkorszerűbb technológiákkal kívánnak egy csapat részeként minőséget gyártani, az autóipar élvonala számára.

További bejegyzések

Újabb őrült kecskeségekkel rukkoltak elő a Hírös Hét szervezői Izgalmasabbnál izgalmasabb programokból az idei Hírös...
A Freudenberg egy 50 000 alkalmazottat foglalkoztató globális technológiai konszern. Szenvedélyünk a technológia és a...
Idén is bemutatkoznak a hírös város legtehetségesebb fiataljai. Fellépők: Gebei Kitti Énekes, tagja volt a...