Ifj. Sinkó Lajos nyerte a Példakép díjat

21034401_1442929662429069_5480326686975825739_nBeindul a főtér címmel extrém sportnapot rendeztek augusztus 25-én, valamint idén első alkalommal átadták a Példakép díjat is.

Az extrém sportokat bemutató rendezvényen 15 órától találkozhatott a közönség a női kézilabda csapattal, és a gyerekek ki is próbálhatták a játékot. Akit a küzdősportok érdekeltek, azokat a színpad előtt felállított ringben bevezették az ökölvívás alapjaiba, megnézhették az egyesület bemutatóját, és kérdéseket is feltehettek a csapatnak.A Kecskeméti Első Sor SE szervezésében családi bringatúrán vehettek részt a kerékpárosok. Emellett sötétedésig a gyorstollast is kipróbálhatta, aki akarta.

Ezekkel egy időpontban zajlott egy látványos, közös bemutató a nagyszínpadon. Szemerédi Attila és csapata parkour, Tűri Zoltán Freestyle-gördeszka, ifj. Sinkó Lajos pedig BMX bemutatót tartott.

A rendezvény segít a fiataloknak, hogy megtalálhassák a nekik legmegfelelőbb sportágat. Ennek szellemében 19:00 órakor idén először átadták a Példakép díjat. Ezt minden évben egy olyan sportoló nyeri majd el, aki követendő például szolgál a fiatalabb generáció számára. A díjat Bogasov István a Sport Munkacsoport elnöke, valamint Ladányi Kovács Zoltán fesztiváligazgató adta át ifj. Sinkó Lajosnak.

További bejegyzések

A zenekart 2011-ben alapította Csonka Zoltán gitáros, és Belicza András ütőhangszeres. Az együttest magával ragadta...
  Az Anna and the Barbies zenekarnak szinte egyedülállóan sikerült a kommersz media és a...
Félegyházi Pékség bemutatja: Szent István egy ország születése ünnepi előadás tűzijátékkal Történelmi rockoperával emlékezik meg...