Bemutatkozik a RapiDance

Bemutatkozik a RapiDance

Mottónk: ÉLJ! Felgyorsult a világ? Úgy érzed, minden csak egy pillanatig tart? Arra sincs időd, hogy boldog légy? Hát pörgesd fel magad te is! Új világot építettünk! Egy új világot, melyet a tánc művészete ihletett.

13781933_1199438686745840_8391748504885365005_n

SZENVEDÉLY: Emlékeztek arra az időre, amikor a tánctanulás és a test jó kondiban tartása lemondásokkal, áldozatokkal járt? Amikor az alapok elsajátításához türelemre, hosszas és monoton ismétlésekre volt szükség? Ja, hogy szerintetek ez még most is így van? Hát, nem! Vége van annak, amikor az alapok megszerzése minden időt és energiát felemésztett, és az egész, amibe belekezdtetek, elvesztette varázsát, valahol félúton. Szenvedély helyett szenvedés. Volt. De most minden megváltozik. Szenvedés helyett szenvedély! Ez a grandUP! Az eddig látott, hallott, tapasztalt mozgásformák legjobb elemei összegyúrva, tuningolva, felrázva, és jól felpörgetve…

PÖRGÉS: Mert a lemondások, az áldozatok, és a szenvedés kora lejárt. Ha azt mondjuk, hogy egy új mozgásforma született, még igen messze járunk a valóságtól. Mert sokkal több ez annál! Ez a Grand Rapid Dance System. Egy hiteles, pörgős, motiváló új mozgásirányzat az Egyesült Államokból, amely minden testrészt megmozgat, és minden eddiginél rövidebb idő alatt látványos eredménnyel szolgál.

ÉLVEZET: Mindezt úgy, hogy a tanulás sokkal könnyebb, mégis hatékonyabb, és nem emészti fel az összes időt, energiát. Így aztán mindkettőből marad elég ahhoz, hogy élvezzétek is azt, amit megtanultatok. Az alaptól rövid idő alatt eljuttok a tetőpontig, így lesz a grandUP több mint egy edzésforma. Sokkal több! A grandUP a 21. századi popslágereivel és színes világtáncaival tarkított dance & fitness program. Hatalmas, látványos buli egy kiváló közösségben.

További bejegyzések

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete tisztelettel meghívja...
Egy rock trió / dob, gitár, basszusgitár / találkozása a népzenével, népi hangszerekkel, népdallal, melynek...
Idén a Hírös Hét keretei között útjára indul a Kecskemét, a templomok városa koncertsorozat, mely...