Brilli-Art

Brilli-Art

“A táncban benne van kicsinyben a világ: jóság, erő, lassúság mind együtt. Az egyik ember ezt szereti, a másik azt, de nincs, kinek ne tetszenék a tánc…”

Megvalósult álom. Ezzel lehetne leginkább jellemezni a Brilli-Art Studio Tánccsoport Egyesületet. A több éves munka és befektetett energia gyümölcseként létrejött egyesület méltán fémjelzi a tagok tánc iránti folyamatos, szűnni nem akaró rajongását és alázatát.

Céljuk, hogy tevékenységükkel ne csupán a saját álmaikat váltsák valóra, hanem minden olyan táncot szerető és táncolni vágyó emberét is, aki ellátogat hozzájuk.

Széles repertoárjukban mindenki –  óvódás kortól egészen a nyugdíjas korig – megtalálhatja a neki leginkább tetsző mozgásformát.

A társulat azt szeretné elérni, hogy a táncművészet minél közelebb kerülhessen az emberekhez, hiszen ez a fajta mozgás az önkifejezés egyik legősibb formája.

A tánccsoport előadását augusztus 25-én, csütörtökön 18 órakor, a latin tánc színpadon nézhetik meg az érdeklődők.

image4

További bejegyzések

A Hungarian Nights Show magyar és amerikai táncosai izgalmas előadással: magyar folklór és amerikai rock...
Harót Balázs előadóként állandó szereplője a hazai könnyűzenei életnek. Énekesként, vokalistaként közreműködött a Wellhello, Molnár Ferenc Caramel, Király...
Második alkalommal rendez a Hírös7 Fesztivál szervezőbizottsága Prímáspárbajt Kecskeméten, augusztus 21-én, hétfőn este 19 órakor....