Bemutatkozik a Magnus Aircraft

Bemutatkozik a Magnus Aircraft

A Magnus Aircraft egy sport- és oktató repülőgépeket gyártó innovatív és high-tech alapokon működő magyar, kecskeméti vállalat. Cégünk szakembergárdája évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a kétüléses, kompozit sportrepülőgépek fejlesztése és gyártása terén. Jelenlegi termékeink a Fusion nevet viselő benzinmotoros, valamint a világ első elektromos, műrepülhető és oktató repülőgépe az eFusion.

unnamed (2)

A teljesen elektromos hajtású légijárművet a Siemens Magyarországgal közösen fejlesztettük és mutattuk be az AERO 2016-os nemzetközi kiállításon.

A Hírös Hetek eseménysorozat ideje alatt repülőgépeink is láthatóak lesznek Kecskemét főterén. Ez alkalomból három fő részére ajánlottunk fel repülési lehetőséget Fusion típusú gépünkkel, mely Kecskemét és környékének madártávlatból való megtekintésére jogosítja fel a nyerteseket.

További információk a https://magnusaircraft.com oldalon találhatóak.

 

További bejegyzések

Az Olasz Meló zenekar 2012-ben alakult Kecskeméten, állandó 5 tagú felállásban.Műfajilag széles perspektívában játszanak. Funky-Könnyűrock-Blues –Jazz...
Edu-show A zenekar 1998 augusztusában alakult 4 fővel de a mai felállását és nevét  2000-től...
Augusztus 24-én, pénteken a sportnapra az UNIQA Biztosító Mobil Egészségközpontja is ellátogat! Az egészségközpont kilenctől egészen...