Musicalsztárok varázsköntösben

Világhírű musicalek, világslágerek, örökzöldek és operettek Kecskeméten – népszerű művészek tolmácsolásában, sok tánccal és egy csipetnyi varázslattal

Fergeteges musicalest várja a Hírös Hét Fesztivál látogatóit augusztus 20-án este. Az idelátogató művészek világhírű musicalekkel készülnek a kecskeméti nagyérdeműnek, de a jól ismert dallamok mellett rengeteg gyönyörű tánc és izgalmas bűvész-show is tarkítja majd a gálát.

Fellépő művészek:

  • Szulák Andrea

Szulák Andrea lenyűgözően sokoldalú művész: nemcsak népszerű énekesnő, de remek színésznő és közkedvelt műsorvezető. Jellegzetes hangját egy ország ismeri és szereti. A kecskeméti közönség elé kedvenc musical-dalaival áll majd.

  • Veréb Tamás

2016-ban a fiatal tehetség nyerte meg a Sztárban Sztár című vetélkedőt. Ő énekelte a Budapesten rendezett 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos szurkolói dalát, amely We are the water címmel jelent meg. Jelenleg a Budapesti Operettszínház művésze.

  • Füredi Nikolett

A Budapesti Operettszínház művésze. A Toldi Mária Musical Stúdióban és a Gór Nagy Mária Színitanodában sajátította el az éneklés és a színészmesterség alapjait. Itthon és külföldön egyaránt sikeresen mutatkozott be a Dorian Gray, az Evita és a Katonadolog című musicalek főszerepeiben.

  • Laki Péter

Jelenleg a Budapesti Operettszínházban játszik. Több gálaműsorban is fellépett, például a Budavári Palotakoncerten, a Csárdáskirálynő 100. gálán, újévi gálákon, és gyakran turnézik külföldön is.

  • Szegő Adrienn

2001-2005 között a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója volt, operett-musical szakon. Az egyetem elvégzése után a Miskolci Nemzeti Színház tagja lett, majd pályáját egy óceánjáró énekes-szólistájaként folytatta.

  • Pál Attila

Magyar Arany Érdemkeresztes, Megyei Príma-díjjal, valamint a Bács-Kiskun Megye Művészetéért Díjjal kitüntetett kecskeméti színművész. A Színház-és Filmművészeti Egyetem befejezése után rögtön a kecskeméti Katona József Színházba szerződött. A több mint 30 év alatt a közönség számos műfajban megismerhette: legyen az operett vagy musical, dráma vagy vígjáték, gyermekelőadás.

A különleges showműsort profi táncosok előadásai teszik színesebbé, akik a standard mellett latin tánclépésekkel is elkápráztatják majd a közönséget. Színpadra áll még a közkedvelt Lui, bűvész-illuzionista is, aki látványos és humoros varázslataival a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt lenyűgözi majd.

További bejegyzések

Meghívó a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórumra Ezúton tisztelettel meghívjuk a XVII. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórumra  A...
Bánk bán keresztmetszet a fesztivál nyitónapján Vannak olyan különleges színművek, amelyek a nemzet emlékezetének kitörölhetetlen...
A világhírű Boney M zenekar egykori énekesnője, Sheyla Bonnick augusztus 25-én Kecskemétre látogatott, és a...