A Hírös7 arany fokozatú támogatója: SMP

A kecskeméti Samvardhana Motherson Peguform (SMP) közvetlenül a Mercedes gyár szomszédságában került kialakításra. Az egész terület 100.000 m2, melyen egy 44.000 m2-es gyáregység került kialakításra szigorúan az indiai Vastu építészeti szempontokat szem előtt tartva.

Az új gyárban lökhárítókat és műszerfalakat gyártanak Mercedes és Audi számára, a sorozatgyártás elindulása után a napi termelési mennyiség 5.500 fröccsöntött darab, az éves mennyiség pedig majd fél millió darab lesz. A kecskeméti SMP gyáregység a cégcsoporton belül a legmodernebb és legfenntarthatóbb berendezésekkel és eszközökkel van felszerelve ezzel is biztosítva termékeinek magas minőségét. Habár a gyár még új és a termelés is csak pár hónapja zajlik, több esemény és program is színesíti a dolgozók mindennapjait.

Idén 3. alkalommal került megrendezésre májusban a Családi Piknik, melyen a vállalat megvendégeli minden dolgozóját és családjaikat. De visszatérő rendezvény a Madarak és Fák Napja, a Nőnap és Mikulásnapi rendezvény is. Társadalmi felelősségvállalása részeként pedig az SMP idén elindítja, a Segítsünk Együtt elnevezésű kampányát, ami a helyi közösség és közvetlen környezetünk jobbá tétele érdekében anyagi támogatást nyújt iskolák, óvodák, kórházak, közterek és egyéb intézmények felújítására, amihez a szükséges munkaerőt a dolgozók szolgáltatják.

A 2015-ben megszületett együttműködési megállapodás alapján még az év végén megkezdődött az építkezés. A több, mint 30 milliárd forintból épülő beruházás az év legnagyobb zöldmezős beruházása címet is elnyerte. Az SMP kecskeméti telephelyének és gyártási folyamatainak kialakítása során kiemelt hangsúly volt a lehető legkorszerűbb technológia bevezetésére. A modern és dinamikus vállalati környezet megfelelő alapot teremt a kollégái számára ahhoz, hogy a cégcsoport mottójával azonosulva együtt érjenek el hosszú távú sikereket: „Egy csapat, egy cél, egy út”.

További bejegyzések

Kecskepörkölt, kecskeburger, kecskegyros és kecskés bagett dolgoztatta meg a Hírös Hét Fesztivál hét szervezőjének ízlelőbimbóit...
Ave Maria az Evangélikus Templomban Egész augusztusban, tizenhárom városban várja közönségét a Filharmónia Magyarország OrgonaPont koncertsorozata. A...
Babakocsik foglalták el a Kiskörutat A Hírös Hét Fesztivál harmadik napján a gyerekeké volt a...