Kié lesz a legjobb lekvár?

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület idén is megszervezi a  Hírös Hét Fesztivál XX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás keretén belül az Aranyhomok Térségi Lekvárversenyt.

Ebben az évben is saját, házi készítésű lekvárjaikkal nevezhettek be a térségben élők: hagyományos ízű lekvárok, vegyes gyümölcslekvárok és különleges, kreatív lekvárok csaptak össze.

Idén 3 kategóriában 19 térségi lekvár főző mérhette össze tudományát. Hagyományos lekvár kategóriában 21 db lekvárt, vegyes gyümölcs kategóriában 15 db lekvárt, míg különleges, kreatív kategóriában 27 db lekvárt indítottak a nevezők.

Az eredményhirdetés és a díjátadó a Hírös Hét Fesztivál XXI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás programjaként kerül megtartásra augusztus 24-én, pénteken 19 órakor.

További bejegyzések

Augusztus 21-ére egy igazi különlegességet is tartogatunk! Keressétek és próbáljátok ki az ingyenesen használható, gigantikus...
A színes szőttes című néptáncelőadást több nemzet néptánccsoportjának bemutatói teszik valóban színessé. Augusztus 20-án ismét...
Augusztus 26–án óriási bulit csapott Kecskeméten a Compact Disco. Az országszerte ismert slágerek mellett egy új...